Alonet România - Substraturi pentru horticultură la prețuri atractive

Transport

Întrucât singurele zăcăminte serioase de turbă de sphagnum din Europa se află în țările baltice (Letonia,Estonia,Lituania), în prețul turbei ajunsă în România aproape jumătate reprezintă costuri de transport. Din acest motiv, organizarea cât mai judicioasă a transportului va duce la o scădere semnificativă a prețului cu care dumneavoastră veți putea achiziționa aceste produse.

Depozitul nostru se află la Dorohoi și din acest punct putem aproviziona la prețuri rezonabile orice client aflat pe o rază de 150 Km în jurul nostru. Pentru a putea onora însă la prețuri competitive comenzi în orice punct din țară, în cazul în care aceste comenzi sunt mai mici decât 1 TIR (22 europaleți = 504 baxuri de 250 litri), va fi necesar să organizăm grupaje de transport. Descărcată direct din TIR-ul sosit din Letonia, marfa dumneavoastră va costa cu până la 2 euro mai puțin pentru 1 bax de 250 de litri, adică la o jumătate de TIR veți face o economie de circa 500 de euro față de prețul la care ați cumpăra această marfă dintr-un depozit.

Facem așadar un apel către dumneavoastră să ne comandați din timp produsele dorite astfel încât în timp de circa 2 săptămâni să putem organiza cel mai eficient transport pentru dumneavoastră.

Alonet România - Turbă acidă mărunțită și ciuruită

Turba acidă este un produs folosit pentru realizarea amestecurilor de sol sau pentru realizarea amendamentelor de sol și este realizat în proporție de 100% din turbă de sphagnum provenită din țările baltice – Letonia, Estonia, fără amendamente, fără fertilizanți, cu pH cuprins între 3,8-4,2 și diferite grade de mărunțire, după cum urmează:

  • foarte fină, granulație 0-7 mm , folosită pentru semănat
  • fină, granulație 0-20 mm , folosită pentru realizarea substratelor pentru ghivece mici (0,5-2 litri)
  • medie, granulație 0-35 mm, pentru ghivece mari și amestecuri de sol
  • mare, granulație 0-40 mm, pentru plantări, pentru ghivece foarte mari

Ambalarea turbei se face de regulă în baxuri presate, volumul turbei fiind compactat astfel la jumătate pentru eficientizarea transportului și a manipulărilor. Baxurile uzuale sunt de 200L, 250L, 300 L sau big-bags de 5800-6000 litri, aceste valori exprimând volumul turbei despachetate și afânate.